Més bàsquet

El Baxi continua de pega: Sakho KO

FIBA Champions League. Els manresans enceten avui (18 h) la segona volta de la competició europea a la pista del cuer, el Torun, amb l’objectiu de continuar creixent com a equip

El Baxi Manresa ja és a Polònia, on aquesta tarda (18 h Esport3) disputarà el primer partit de la segona volta de la competició europea. Els de Pedro Martínez miraran de mantenir el lideratge del seu grup contra un Torun que és el cuer amb només una victòria però que ja va demostrar en el Nou Congost que és competitiu perquè només va perdre 85-81 i contra l’Oostende va cedir després de dues pròrrogues. Els principals perills són els nord-americans exteriors Chris Wright i Keith Hornsby. En l’expedició manresana a Polònia ha viatjat el jove David Òrrit i ja podrien tenir alguns minuts els fins ara lesionats Sima i Nelson.

Sakho, un mes de baixa

El pivot congolès té una lesió miofascial de grau I al soli de la cama esquerra que el mantindrà apartat de la pista durant quatre setmanes. Jordan Sakho va lesionar-se durant el partit de diumenge passat contra el Barça. Les proves que li van poder fer dilluns van confirmar aquest diagnòstic. Sakho haurà d’estar fent recuperació durant quatre setmanes abans de reincorporar-se a la feina de l’equip. Sakho s’afegeix a la llarga llista de baixes que ha tingut el Baxi Manresa aquest curs amb Ryan Toolson, Luke Nelson, Yankuba Sima, David Kravish i Pere Tomàs.

3,2 milions d’euros

És el pressupost que va aprovar ahir la junta d’accionistes del Manresa SAE en un acte que es va fer a la Sala Museu del Nou Congost. És, una temporada més, un dels pressupostos més baixos de tota la lliga ACB, perquè, dels 3.180.000 euros, al primer equip van destinats 2.550.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)