Eurocopa

La Penya es classifica pel Top16 amb exhibició (90-73)

Eurocopa. Ha fet una segona part impecable i pot acabar fins i tot primer de grup

La victòria de la Penya contra l’Unics (90-73) combinat amb el triomf del Nanterre (90-87) ha donat el bitllet per al Top16 a la Penya, un repte espectacular.

El primer temps ha estat marcat per un primer temps amb la Penya dominant (25-17) però els verd-i-negres s’han desinflat sobretot en defensa. L’Unics ha reaccionat de la mà de McCollum (10 punts) i Morgan (10) per anotanr 30 punts al segon quart i marxar amb avantatge (44-47). Al segon temps la Penya ha revolucionat el matx després de dos triples seguits (57-51). Defensivament els de Carles Duran ha imposat més energia tapant els referents russos i un triple de Ventura i un altre de Morgan ha superat el bàsquet-average del partit d’anada (68-55). Els verd-i-negres han continuat a un nivell espectacular trencant el partit (77-60) i en els últims minuts ha pogut gestionar la diferència que ha arribat a ser de 23 punts.