Més bàsquet

El Baxi Manresa s’enfonsa al tram final (77-61)

FIBA Champions League. Els manresans, amb 59-56, han encaixat un 18-5 als últims vuit minuts

El Baxi Manresa ha perdut a la pista del Lietkabelis lituà en un partit on ha anat a remolc sempre (77-61). Els de Pedro Martínez tenien les baixes de Pere Tomàs, Cvetkovic, Mitrovic i Sakho. A més, Toolson, la gran estrella, no ha tingut el dia amb 5 punts amb 2/10 tirs de camp i -6 de valoració. Els manresans han perdut també el bàsquet-average del partit d’anada al Nou Congost (76-70). El millor dels manresans ha estat Guillem Jou (11 punts, 4 rebots, 4 assistències i 22 de valoració).

El Baxi Manresa s’ha vist superat des del salt inicial per un Lietkabelis més encertat i ofensivament trobant moltes opcions. Els manresans han arribat a perdre de 17 punts (37-20) després d’una cistella de Dimsa, el millor del primer temps (12 punts) ben secundat per l’exmanresà Sakic (9). Els de Pedro Martínez han reaccionat per situar-se primer a sis punts i al descans a 13 (47-34).

Al segon temps gràcies a la bona direcció de Dani Pérez els manresans han començat a retallar la diferència i una esmaixada de Jou, que ha fet un gran partit, ha posat el Baxi a només tres punts (59-56 a 8:03 pel final). Però ha reaccionat l’equip lituà per tornar a agafar 10 punts de renda (69-59) i trencar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)