Eurocopa

El Palau Blaugrana, probable escenari del Joventut-Tofas de demà

Eurocopa. Els degoters a l’Olímpic de Badalona i la previsió que la pluja no s’aturarà en tenen la culpa

Hi ha plantejaments que semblen impossibles però que el pes dels esdeveniments apropen a la realitat. Com el fet que el Joventut disputi el partit de la jornada 3 del Top 16 de l’Eurocopa com a local... al Palau Blaugrana. Aquesta anomalia es verificarà si, com preveuen els pronòstics meteorològics, no para de ploure avui i demà. I serà així perquè l’Olímpic de Badalona té filtracions d’aigua pel seu sostre que fan que en episodis de pluja intensa i continuada com el que el que viu el litoral català els degoters siguin incompatibles amb la disputa d’un partit de bàsquet professional. L’anunci oficial es farà en breu i només i canvi sobtat en la previsió el podria tirar enrere.

La Penya havia valorat també traslladar el partit a Manresa –on aquesta tarda el Baxi hi disputa partit de la FIBA Champions contra l’Holon israelià– i a Andorra –el MoraBanc és justament rival de la Penya en el mateix grup 7, i hi juga aquesta tarda contra l’Unicaja– però la proximitat del palau Blaugrana ha facilitat la decisió. Tampoc hi ha d’haver cap problema amb el rival (el Tofas turc) ni amb el fet que dijous al mateix escenari s’hi ha de disputar el Barça-Estrella Roja de l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)