Eurocopa

Prepelic fa embogir el Palau Blaugrana (88-84)

Eurocopa. L’eslovè fa el seu rècord de punts (37) i remunta 11 punts al Tofas Bursa

La Penya, amb la baixa d’última hora de Dimitrijevic, ha fet embogir el Palau Blaugrana amb un triomf agònic i històric contra el Tofas Bursa (88-84) que li dona totes les opcions del món per passar ronda. Prepelic amb 37 punts, el seu rècord superant els 35 que va anotar a la pista del Betis. Al seu costat Parra (3 triples) també ha estat decisiu.

L’inici del matx ha estat amb passivitat defensiva fins el punt que la Penya no ha fet la primera falta personal fins que ja havia encaixat 20 punts (16-20). Les rotacions de Carles Duran ha permès l’explosió dels turcs que han agafat un màxim avantatge (27-35). La Penya no ha estat capaç de reaccionar i quan Prepelic ha deixat d’anotar (12 punts) els turcs han eixamplat la renda (32-42). Els verd-i-negres no han reaccionat i el Tofas ha augmentat la renda (35-46). Al descans 39-48 amb una Penya llançant més de tres (17) que de dos (12) com a conseqüència de les limitacions interiors.

Al tercer quart la Penya ha revolucionat el matx amb un parcial de 9-0 de sortida per empatar el matx (48-48). Kanter ha fet una gran feina dins la zona, Prepelic fent de base i la sorpresa ha estat Parra que amb tres triples seguits ha posat la Penya per davant (62-60). El Tofas estava tocat però ha sobreviscut gràcies a triples fruit de descuits defensius de la Penya. Un triple de López-Arostegui ha situat la màxima del matx (78-73). A partir de llavors màxima igualtat però que ha trencat un Prepelic de cine que ha fet possible el miracle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)