ACB

Amb el rècord de triples vigent

Bàsquet. ACB. En el partit d’anada a Sevilla el Barça i el Betis, que està en zona de descens, van igualar el registre de cistelles des de 6,75 metres amb 36; Higgins té un esquinç i és dubte

El Barça i el Betis, que està en zona de descens tot i la plantilla que té, reviuran avui (20.30 h, Movistar) aquell festival de triples de la primera volta que va servir per igualar el registre històric amb 36 cistelles des de la línia de 6,75 metres amb 18 cadascun. Cory Higgins, que dijous es va fer un esquinç i és dubte, va ser el gran referent d’aquell partit amb una sèrie de 8/11. Però des de llavors tot ha canviat molt perquè K.C. Rivers, que en va fer quatre, ja va abandonar l’equip per anar al Zalgiris Kaunas a l’Eurolliga, mentre que els andalusos han incorporat, un altre cop, el pivot Jerome Jordan. Qui haurà de lluitar amb el jamaicà dins la zona és Pierre Oriola, el millor jugador del partit contra l’Estrella Roja. Pel de Tàrrega la situació en la classificació del Betis no va lligada al joc que està fent en la competició: “No han tingut sort en alguns partits i segurament haurien de tenir algun triomf més.”

FESTIVAL DE TRIPLES

En l’anada a Sevilla els dos equips van tocar el sostre de cistelles des de 6,75 metres, 36 triples
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)