Més bàsquet

La selecció espanyola inicia el preolímpic amb una victòria clara

Bàsquet. Supera Corea del Sud per 46-83 realitzant una gran defensa. Les dotze jugadores de l’equip estatal, amb quatre catalanes, han anotat punts

La selecció espanyola ha iniciat el preolímpic de Belgrad amb una clara victòria per 46-83 contra Corea del Sud. Espanya, dirigida pel barceloní Lucas Mondelo i amb quatre jugadores catalanes, ha fet una gran defensa que ha permès escapar-se en el marcador ja que en atac han estat encertades. El seleccionador estatal ha pogut repartir minuts entre les dotze jugadores, i totes elles han anotat punts. La més destacada ha sigut la canaria Leonor Rodríguez amb 14, mentre que Laia Palau n’ha fet deu, Marta Xargay 9, Sílvia Domínguez 7 i Queralt Casas 6.

El combinat estatal ha iniciat el partit amb un 0-6, i després d’un primer quart més anivellat s’ha escapat en el marcador en el segon i ha arribat al descans amb divuit punts d’avantatge, 25-43. En el tercer quart la selecció estatal ha fet un parcial inicial de 0-11 i ha deixat el partit sentenciat. La màxima avantatge ha arribat al final del partit amb el 46-83, trenta set punts per davant.

La selecció espanyola demà té jornada de descens i dissabte s’enfrontarà a la Xina (12 h) en la segona jornada del grup. El conjunt xinès també ha guanyat en el seu primer partit del preolímpic i ha derrotat per 86-76 a Gran Bretanya.