FEB

L’Spar Citylift-Avenida es podrà jugar a Fontajau

Bàsquet.

El partit de la Lliga Femenina del dia diumenge 16 entre els dos últims campions, l’Spar Citylift i l’Avenida, es podrà jugar a Fontajau un cop l’Ajuntament ha pogut garantir al club que el duel es podrà jugar amb totes les garanties de seguretat i de treball que s’exigeixen.

El muntatge del nou parquet ja s’ha dissenyat; els tècnics de l’Ajuntament l’han anat a veure a Tarragona, on es guarda a peces. Dimarts a la tarda un tràiler el portarà a Girona. L’endemà es col·locarà peça per peça a la pista central de Fontajau i dijous es marcaran les línies. Divendres tant l’Spar Citylift com el Bàsquet Girona podran fer-hi els primers entrenaments després de la inundació provocada pel desbordament del Ter el 23 de gener. Jugadors i membres dels dos clubs van ser desallotjats pràcticament durant la inundació. En menys d’un mes s’haurà trobat una solució d’emergència a una situació dramàtica.

La col·locació del nou parquet serà provisional. L’Ajuntament ja n’ha encarregat un de nou –120.000 euros–que s’instal·larà un cop acabi aquesta temporada, al mes de maig. La reparació de la pista on juga el Fontajau i la pista blava serà més ràpida.

La factura final

Respecte als càlculs finals pels desperfectes, que es van situar d’entrada en uns 1,2 milions d’euros, no variaran gaire, segons Eva Palau. Després hi ha, és clar, la pregunta de qui ho pagarà. “Els pèrits de l’assegurança estan fent la seva feina aquests dies i ells ja faran la seva pròpia estimació; veurem si hi estem d’acord i quina part n’hem d’assumir, però la Generalitat, la Diputació i l’Estat ja han dit que col·laboraran amb nosaltres”, assenyala la regidora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)