ACB

Heurtel, baixa, i Mirotic, reservat, a Gran Canària

Bàsquet. Lliga ACB. Els de Pesic, sense el francès i el montenegrí, visiten la pista de l’Herbalife (18.30 h, #Vamos) abans de la copa

El FC Barcelona va comunicar, ahir, després de les proves fetes, que el base francès Thomas Heurtel pateix un esquinç al turmell esquerre. La lesió la va patir el jugador el passat divendres en el partit d’Euroleague, en el segon quart, al Palau Blaugrana contra l’Armani Milan. El club va informar també que l’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat del base internacional, que no jugarà avui a Gran Canària. Heurtel surt d’una greu lesió al genoll, que l’ha tingut apartat de les pistes sis mesos.

El Barça, líder, juga avui a les 18.30 h a la pista de l’Herbalife Gran Canària (#Vamos), desè, en el darrer partit de lliga abans de l’aturada de la copa. Svestilav Pesic tampoc disposarà de Mirotic, que no ha viatjat, ni de Pangos. El conjunt blaugrana porta una ratxa en ACBde sis victòries els darrers set partits i, avui, tindrà al davant el conjunt de Fotis Katsikaris, que ha perdut tres dels darrers quatre partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)