Més bàsquet

El Quart, fora de la final

Lliga catalana EBA. El Mollet resisteix l’empenta dels gironins en la segona part (73-67) i es jugarà avui el títol contra el Vic

El CB Quart Germans Cruz va caure a casa contra el CB Mollet (73-67) en les semifinals de la final a quatre de la lliga catalana EBA. L’equip gironí va contenir els barcelonins en el primer quart (18-17), però, en el segon, els barcelonins, més verticals i incisius, van dominar en totes les facetes (23-10). En el tercer quart, Xavi Costa i Jordi Bataller van unir forces en atac per retallar diferències en una semifinal que va quedar completament oberta després d’un parcial de 2-10 (56-53). L’equip de Mollet no va perdre els nervis i amb Soto, Toni Figuerola i Santi Serratacó com a jugadors més destacats va aconseguir eliminar l’equip campió.

Els barcelonins jugaran la final d’avui contra el CB Vic, que va superar el Castelldefels en una excel·lent actuació de Pep Ortega (23 punts) i Torrent (18). La final es jugarà a 2/4 de set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)