Eurocopa

La Penya diu adéu a Europa invicte a Badalona (101-86)

Eurocopa. Els verd-i-negres han trencat el partit en el darrer quart amb un gran treball col·lectiu

El Joventut ha tancat la seva participació a l’Eurocopa amb un triomf que fa que digui adéu a la competició europea havent acabant invictes al Palau Olímpic (101-86).

A la primera part el tècnic Carles Duran ha fet moltes rotacions i els més destacats han estat Xabi López-Arostegui, amb 10 punts, Kanter amb 6 i Zagars amb 5. Les diferències sempre han estat mínimes amb alternatives. Al descans 37-39. Al segon temps l’Unicaja, amb dos triples de Thompson i Brizuela, ha agafat el màxim avantatge (46-53). Però ha aparegut Xabi López-Arostegui que amb dos triples seguits ha tornat a empatar el matx (62-62). En aquesta fase la Penya ha augmentat el seu nivell d’intensitat en defensa i ha obert forat al marcador (79-73). El Joventut ha agafat un màxim avantatge de sis punts (84-78) quan Carles Duran ha vist una tècnica que podria haver canviat la tendència però un triple de Morgan ha retornat les coses al seu lloc (87-79). Un triple de Parra a dos minuts pel final ha sentenciat (92-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)