FEB

Èric Surís

Entrenador Spar Citylift

“Hem sabut gestionar els minuts finals”

“En línies generals hem estat molt millors en la primera meitat que en la segona, quan el Cadí ha proposat un joc més físic, anant al xoc i endurint el partit, i s’ha notat. I quan millor movíem la pilota hem fallat molts llançaments, tirs oberts que haurien castigat les seves propostes defensives. Hem fet un catorze per cent en triples i al final això ho notes, especialment en partits de copa i en partits sempre tan disputats com són els del Cadí. Hem anat a un final a cara o creu”, sintetitzava Èric Surís sobre el desenvolupament del partit, del qual n’apuntava el desenllaç: “Els petits detalls, i sobretot saber gestionar els minuts finals, ens han permès guanyar, que és del que es tractava. Guanyar en els quarts de final per arribar a semifinals; estem contents per haver passat i perquè continuem creixent com a equip”.

“Tenim clar que som un equip i que un dia poden destacar unes jugadores i, l’endemà, unes altres”, manifestava l’entrenador de l’Spar Citylift, que lamentava que el baix percentatge en el tir no hagués permès al seu equip traduir en punts les possessions que obtenia dels rebots ofensius, 15 en la segona meitat (de 8 a 23).

Marta Xargay, autora d’un dels quatre triples gironins, incidia en els aspectes a millorar, que segur que Surís corregirà i es quedarà amb els bons.

ELS VESTIDORS

Estem contentes pel treball i per passar a semifinals, tenim coses a millorar però ens hem de quedar amb allò positiu
Marta Xargay
Volíem anar a pocs punts i arribar a un final ajustat amb possibilitats, però llavors els últims tirs no han entrat
Georgina Bahí
Ha sortit un partit lleig i al final la diferència ha estat en el rebot ofensiu. Les jugadores ho han donat tot
Bernat Canut
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)