FEB

La FEB dona per acabada la Lliga Femenina i declara el títol desert

Bàsquet.

Després d’algunes setmanes a l’expectativa de l’evolució de la Covid-19 la Federació Espanyola de Bàsquet ha reunit avui de forma telemàtica als representants dels 14 clubs que componen la Lliga Femenina i ha comunicat que la temporada no es podrà acabar i que deixa el títol d’aquesta temporada desert. No s’ha buscat, doncs, cap alternativa que pogués permetre els primers classificats jugar alguna fase reduïda pel títol. Els quatre primers de la lliga, a quatre jornades pel final de la fase regular, són el Perfumerías Avenida (19-3), l’Spar Citylift (actual campió, 18-4), el Gernika (17-5) i el València (14-8). El Cadí la Seu és sisè (11-11).

No es conclourà així la competició davant la impossibilitat de disputar els partits que restaven. D’altra banda, l’apartat de descensos també quedarà buit, és a dir, els dos últims classificats no perdran la categoria i disputaran la màxima divisió del bàsquet estatal la propera temporada.

Sí que hi haurà, però, dos equips nouvinguts la temporada que ve, procedents de Lliga Femenina 2. Així doncs, la campanya 2020-2021 serà la primera que comptarà amb un total de 16 equips. Fins ara la lliga estava formada per 14 plantilles.

Cayetano Pérez, president de l’Spar Citylift ha assistit a la reunió en representació de l’Uni, i ha declarat que “hi ha hagut bona sintonia entre tots els clubs i s’ha acordat la finalització d’aquesta temporada. La FEB emetrà una resolució oficial aquesta setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)