FEB

Marc Gasol: “Em plantejo retirar-me al Girona estigui en la categoria que estigui”

Bàsquet. El president del club gironí ha reiterat els seus objectius en un directe a l’Instagram del club, el segon que fa, aquest cop per sorpresa

Marc Gasol ha fet un directe per sorpresa a l’Instagram del Bàsquet Girona, el club que presideix i amb el qual ha reiterat que s’hi vol retirar com a jugador sense tenir en compte en quina categoria jugui. “Em plantejo retirar-me al Girona estigui en la categoria que estigui. El club i la ciutat és molt més i m’hi vull retirar sense mirar on estigui l’equip” ha dit, després de recordar que l’equip pujarà a la LEB Or si no hi ha fase d’ascens malgrat preferiria assolir l’ascens a la pista.

El club

“Tenim una directiva amb molta gent involucrada, empresaris gironins i no em sento sol en absolut. Volem créixer després d’estabilitzar el club i és un bon moment per començar a fer-ho. Queda molt, molta feina” ha respost sobre el seu lideratge al club gironí, del qual ha reiterat que no pren decisions en quant a fitxatges.

“Que el nen no hagués de marxar de Girona per seguir jugant. Donar-los aquesta opció i ens posem al servei dels jugadors” és una de les motivacions que va dur-lo a formar el club, del qual espera augmentar-ne els equips les dues o tres properes temporades malgrat la manca d’instal·lacions esportives que hi ha a la ciutat.

L’equip

“Estem molt contents amb l’equip, com ha funcionat dins i fora la pista i representen molt bé el club i la ciutat, els seus valors” és la valoració que fa el president del seu primer equip, del qual en destaca també el seu paper esportiu malgrat la relliscada a la copa. Malgrat tot n’ha destacat els moments a Fontajau i Palau. “Se’m va posar la pell de gallina veient-los” ha dit. I ha destacat per sobre la resta el duel contra el Barça B a Palau, just abans de Nadal (74-70).

“Si pugem a LEB or haurem de fer alguna cosa. Una rua virtual? Tant de bo, seria un motiu de celebració sobretot si podem tornar a jugar” ha reiterat qüestionat sobre la manera de celebrar l’hipotètic ascens.

La ciutat

El campió de la NBA amb els Raptors ha apuntat la final de la Copa FIBA com el seu millor record a Fontajau: “Va ser màgic per a tothom”. De la ciutat en la què va explotar com a jugador ha dit que el que més li agrada és passejar pel Barri Vell, a primera hora del matí abans d’esmorzar.

L’NBA

Qüestionat pels jugadors amb qui s’enfronta a la millor lliga del món, ha dit primer sobre els interiors: “M’agradaven els pivots clàssics quan vaig arribar a l’NBA. Era un dels meus objectius quan vaig sortir de Girona. Shaquille O’Neal, Iao Ming, Duncan... Segurament el més difícil de defensar era en Pau, quan estava als Lakers”. Pel que fa el seu millor record als EUA també ha dit que va ser amb el seu germà a prop: “Em sento molt afortunat i potser un dels moments més especials va ser jugar contra en Pau a l’All Star”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)