ACB

Pangos i Heurtel ja estan plenament recuperats

Bàsquet. ACB. Es van entrenar ahir amb la resta de l’equip en el primer dia a pista a la ciutat esportiva; poden entrenar-s’hi sis jugadors alhora

La bona notícia del Barça, més enllà que ahir ja va començar a entrenar-se a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, és que dues de les peces que pràcticament han estat absents durant el curs, com són Pangos i Thomas Heurtel, ja estan preparats per tornar. Això permetrà que, en el cas que s’acabi jugant la final a dotze, el tècnic Svetislav Pesic podrà comptar amb tots dos. A més, també està entrenant el jove del filial Leandro Bolmaro, que està inscrit per ser al Draft de l’NBA el pròxim mes de juny. A més de l’argentí, també hi ha Sergi Martínez i Ibou Badji.

Les instal·lacions del Barça són excel·lents, i tot i les limitacions que cada jugador hagi d’entrenar-se de forma individual, el fet que hi hagi tres pistes transversals juntes permet que fins a sis jugadors a la vegada es puguin exercitar. Això fa possible que en dues sessions hi hagin passat quasi tots els jugadors. Altres equips han de fer torns de fins a set hores diferents per poder encabir-los tots. El Madrid a la seva ciutat esportiva, té la mateixa situació que el Barça i el València, que té nou pistes juntes a l’Alqueria, i són els dos clubs que també tenen més facilitats. El Baskonia també utilitza dos pavellons.

Navarro a l’equip ideal 2000/2020

La llegenda de Juan Carlos Navarro continua creixent. L’exjugador ha estat inclòs en l’equip ideal de les últimes dues dècades de la competició. És l’únic que repeteix, juntament amb el grec Diamantidis. Navarro va guanyar dues Eurolligues durant la seva carrera (2003 i 2010). En l’equip ideal del 2000 fins al 2010 hi ha Vujcic, Jasikevicius, Diamatidis, Langdon, Bodiroga, Navarro, Papaloukas, Parker, Siskauskas i Holden, i l’equip ideal del 2010 al 2020 és el format per Kyle Hines, Navarro, Luka Doncic, Diamantidis, Milos Teodosic, Nando De Colo, Georgios Printezis, Sergio Llull, Bogdan Bogdanovic i Vassilis Spanoulis.

El Barça B, pendent de la decisió de la FEB

Tot i que és força improbable que la fase d’ascens a la LEB Or que han de disputar el Bàsquet Girona i el Prat Joventut s’acabi jugant, qui està pendent que es decideixin els equips és el Barça B. El filial blaugrana va demanar poder jugar aquesta fase d’ascens, però hi ha de renunciar algun dels equips que té a davant, cosa bastant factible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)