FEB

El Cadí La Seu renova Bernat Canut

Bàsquet. La temporada 2020/21 serà la quarta amb l’entrenador de l’Alt Urgell com a màxim responsable a la banqueta del Sedis

El Sedis compta amb Bernat Canut (1989) per seguir entrenant el Cadí La Seu la temporada que ve, segons acaba de fer oficial. Serà la quarta temporada del tècnic més jove de la lliga femenina al capdavant de l’equip i la vuitena al club de la seva localitat. Una etapa que coincideix amb els majors èxits de l’equip en els seus 50 anys d’història del club, amb el tercer lloc a la lliga, la doble presència a la copa –semifinals en el seu debut el 2019– i l’estrena del Cadí en la competició europea.

“Espero que la sisena plaça d’aquesta temporada ens serveixi per repetir experiència europea però això no només depèn de nosaltres” diu en referència la que podria ser la segona aparició de l’equip a l’Eurocopa, després que l’equip acabés sisè (11-11) en la classificació i sigui el darrer en aspirar a competició continental. Les opcions passen perquè la FIBA doni dues places d’Eurolliga a la lliga femenina (Avenida i Spar Girona) i mantingui les quatre a la competició en què el Cadí va caure eliminat pel Landes en l’eliminatòria de 16. Les tres primeres serien per a Gernika, Araski i València.

L’entrenador de l’Alt Urgell va iniciar la seva trajectòria també a les seleccions FEB l’estiu passat i, amb la sub-16 femenina, va guanyar el bronze a l’europeu de Macedònia.

L’efecte Palau

“El que m’il·lusiona més es la possibilitat de tornar a omplir el Palau i que equip i afició es puguin retrobar perquè ara mateix això sembla complicat. Espero que puguem afrontar una temporada amb reptes plens d’il·lusió” apunta sobre el curs que ve, que afronta “amb moltes ganes de tornar a gaudir amb la nostra afició de dissabtes al vespre. Seria sinònim que tot aquest problema es va solucionant i que tornem a una relativa normalitat.” “S’ha d’intentar girar full i pensar ja en el futur tot i que sigui difícil parlar d’un futur en aquests moments” hi afegeix sobre la situació actual marcada per la crisi del coronavirus.

Amb l’anunci de la renovació del seu tècnic, el Cadí té també confirmades les bases Laura Peña i Marina Lizarazu, amb un any més contracte quan va acbar la lliga, i Georgina Bahí i Yurena Díaz amb una pròrroga per executar que el club confia en poder retenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)