FEB

La quarta de Bernat Canut

Bàsquet. El Cadí la Seu renova l’entrenador amb qui ha assolit els principals èxits dels 50 anys d’història del club, debut europeu inclòs

El Sedis compta amb Bernat Canut (1989) per continuar al Cadí el curs que ve, en la que serà la quarta temporada del tècnic més jove de la Lliga Femenina al capdavant de l’equip i la vuitena al club. L’etapa coincideix amb els principals èxits de l’equip en els seus 50 anys d’història, amb el tercer lloc en la lliga, la doble presència en la copa –semifinals en el seu debut el 2019– i l’estrena del Cadí a l’Eurocopa.

“Espero que la sisena plaça d’aquesta temporada ens serveixi per repetir experiència europea”, diu en referència a la que podria ser la segona aparició de l’equip a Europa, després de ser sisè (11-11) en l’aturada de la Lliga Femenina. Tot depèn del fet que FIBA doni dues places d’Eurolliga (Avenida i Spar Girona) i no una com el darrer curs a la FEB. Les quatre d’Eurocopa permetrien al Sedis tornar a disputar l’Eurocopa juntament amb el Gernika, l’Araski i el València. “El que m’il·lusiona és tornar a omplir el Palau i que equip i afició es puguin retrobar”, diu Canut sobre el curs que ve. “S’ha d’intentar girar full i pensar en el futur, encara que sigui difícil parlar d’un futur en aquests moments”, hi afegeix sobre la situació actual.

El Cadí té també confirmades les bases Laura Peña i Marina Lizarazu, amb un any més de contracte quan va acabar la lliga, i Georgina Bahí i Yurena Díaz, amb una pròrroga per executar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)