FEB

Luci Pascua tanca el seu cicle al Cadí la Seu

Bàsquet. Hi ha jugat aquest darrer curs, el seu divuitè a la lliga femenina

Luci Pascua (1,95 m 1983) no seguirà el curs que ve al Cadí la Seu, segons ha confirmat el club de l’Alt Urgell. La pivot de Ripollet hi ha jugat aquest curs en el que era el seu divuitè a la lliga femenina, amb 1,3 punts, 2 rebots i3 de valoració en 9:30 de mitjana per partit a les competicions estatals.

Pascua s’acomiada del Sedis agraïda a les persones que han fet agradable la seva estada al Cadí –companyes, tècnics, club, afició amb menció especial a GAS “pel seu suport incondicional”), ciutat i patrocinadors. “Orgullosa d’haver format part d’una temporada històrica pels 50 anys del club i la participació en l’Eurocup. Ens tornarem a trobar aviat a la pista” diu la vallesana, que als 37 anys vol seguir en actiu.

El Cadí va confiar en la seva experiència el curs passat per completar el joc interior en el curs del debut a l’Eurocopa, amb Moore, Bahí i Gustavsson. 1,3 punts, 2 rebots i 3,4 de valoració en 10 minuts són els seus registres en els 10 partits disputats pel Cadí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)