FEB

Yurena Díaz seguirà un any més al Cadí la Seu

Bàsquet. Les també bases Laura Peña i Marina Lizarazu i la capitana Geo Bahí, les jugadores confirmades pel Sedis 2020/21

“Estic segura que tornarà a ser una gran temporada pel club” diu Yurena Díaz (1,76 m 1993), després de fer-se oficial la seva continuïtat al Sedis un cop activada la pròrroga que hi havia en el seu contracte.

La base canària complirà el seu quart curs a la capital de l’Alt Urgell, després de ser un dels pilars de l’equip el segon any a La Seu i lesionar-se de gravetat aquest curs passat el mes de novembre.

“Tinc moltes ganes que arribi el moment de començar a entrenar amb l’equip. Espero que el meu genoll em permeti arribar el més aviat possible en les millors condicions per aportar el meu 100% com les últimes tres temporades” diu la base, que hi afegeix: “Tant de bo el treball realitzat ens col·loqui en la posició que ens mereixem en la classificació sense patir massa durant l’any”.

La base nascuda Las Palmas acreditava 10,3 punts, 2 rebots, 2,6 assistències i 7 de valoració en la lliga femenina en els 10 partits que va disputar fins la lesió, el 30 de novembre a La Seu d’Urgell en una nit nefasta (55-56 contra el Guipúscoa amb triple basc al darrer instant).

“Estem convençuts que la seva recuperació continuarà pel bon camí i ens tornarà a donar qualitat a pista ben aviat. Renovar un jugadora així sempre és motiu de satisfacció” assegura el tècnic Bernat Canut, que amb Yure té dues bases més –Laura Peña i Marina Lizarazu– i la capitana Geo Bahí confirmades per al curs que ve. Tinara Moore, Jovana Nogic i Luci Pascua són les jugadores que el Sedis ha comunicat que causen baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)