FEB

Dignes i mereixedors de l’ascens a la LEB Or

Bàsquet. Àlex Formento i Albert Sàbat destaquen la temporada i la trajectòria del Girona, que el curs que ve jugarà a la segona categoria de l’àmbit estatal

El Bàsquet Girona, amb el seu capità i entrenador, Albert Sàbat i Àlex Formento, ha valorat l’èxit d’aquesta temporada en una roda de premsa virtual en què s’ha volgut posar en valor l’ascens a la LEB Or. Un èxit que l’entitat que presideix Marc gasol celebrarà demà en una rua virtual, que es podrà seguir en directe (18.30 h) pel canal oficial del club al You tube.

A la una

“L’equip està molt content ens hagués agradat a la pista i amb l’afició. Som mereixedors de l’ascens, érem segons i hem fet una molt bona temporada” diu Albert Sàbat (1,80 m 1985) sobre l’ascens del Girona, per la via administrativa dilluns. El capità de l’equip ha destacat la temporada de la plantilla, el cos tècnic i el club anant tots en la mateixa direcció.

“L’inici 7-0 i després perdem algun partit important. La segona fase sabíem l’objectiu i ens va tallar el bon ritme que teníem, era molt bo però estem molt contents d’haver-ho aconseguit i ens ho mereixem” ha dit el base, que amb aquest suma dos ascensos en dos anys a la LEB Plata després del que va aconseguir amb l?Akasvayu Vic.

Màxim

“S’han aconseguit totes les expectatives i hem assolit totes les fites. L’escenari més optimista a tots els nivells: competitiu, fer créixer jugadors dins el club i a nivell social i d’estructura de club” ha explicat Àlex Formento, l’entrenador de l’equip que ha destacat el nivell: “competitius des de l’inici, ens vam refer i estàvem en línia ascendent”

“Volíem que fos a la pista, però la administrativa posa damunt la taula els mèrits de l’equip: líder 17 de les 26 jornades i igual balanç que el Múrcia” diu Formento sobre l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)