FEB

Tinara Moore tanca el cinc ideal de la lliga femenina

Bàsquet. Sílvia Domínguez i Queralt Casas en formen part com a base i escorta

Tinara Moore (1,90 m, 1996) ha estat designada la millor pivot de la lliga femenina, després d’un procés públic de votacions en què hi han intervingut els tècnics i les capitanes de cada equip, els aficionats mitjançant les xarxes socials i experts de l’àrea esportiva de la FEB. Sílvia Domínguez (Avenida), Queralt Casas (València), Julie Wojta (Gernika) i Tanaya Atkinson (La Laguna) són les quatre membres del cinc ideal.

Moore, que aquest curs que ve no seguirà al Cadí La Seu, era la líder de la lliga femenina en valoració (18,5) i la tercera en punts (15,3) en 26:54 de mitjana per partit. Nikolina Milic (Gernika), el primer fitxatge de l’Avenida de Roberto Íñiguez ha estat segona en l’elecció mentre la tercera nominada era Quinn Dornstauder (Zamarat).

La millor pivot de la lliga va ser la jugadora de la jornada en tres ocasions. En una d’elles, en la jornada 12, va establir el rècord del curs amb 40 de valoració en el triomf a Zamora 60-76. Aquella tarda, en 31:01, va fer 29 punts (12/13 de dos) i va capturar 13 rebots.

“Crec que aquesta segona temporada a la lliga ha estat molt positiva” diu la referència interior del Sedis, que venia de jugar un any al València i que es mostra agraïda a les companyes i als tècnics amb qui ha compartit la temporada del debut del club de l’Alt Urgell a l’Eurocopa (12,6 punts, 8,5 rebots i 17,5 de valoració, també en menys de 30 minuts).

Procés obert

Èric Surís (Spar Citylift), Miguel Ángel Ortega (Avenida) i Made Urieta (Araski) són els tres candidats a millor tècnic del curs. Queralt Casas (València), Laura Gil (Avenida) i Vega Gimeno (Stadium) són les nominades a la millor jugadora estatal i Maria Araújo (Spar Citylift), Paula Ginzo (Al-Qázeres) i Raquel Carrera (Araski) en millor sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)