FEB

Carles Marco vol esforç i que la gent que vagi a Fontajau vegi la implicació de l’equip

Bàsquet. El nou entrenador del CB Girona diu que està molt content de formar part de la família i del projecte del club en la seva presentació, i i creu que podran fer les coses be a la LEB Or

El nou entrenador del CB Girona, Carles Marco, ha estat presentat aquest migdia, i ha deixat una cosa molt clara, vol que els jugadors s’esforcin i que el públic vegi la seva implicació amb el club. Ho ha expressat quan ha parlat de com jugarà l’equip: “M’agrada que pugui córrer, que hi hagi bons espais per jugar bé, defensivament no especular i ser agressius. I esforçar-nos perquè la gent que vingui al pavelló estigui satisfeta amb la implicació que tingui l’equip”.

El nou tècnic del conjunt gironí s’ha mostrat satisfet de la seva arribada a Girona: “Molt content de formar part de la família i el projecte del CB Girona i d’aportar el meu granet de sorra i competir al màxim nivell. Posaré tot el meu esforç i ganes perquè segueixin sortint les coses be”. Carles Marco acaba d’arribar i de ser presentat però te ganes de començar a involucrar-se amb el club i ha explicat: “Intentaré involucrar-me tant com sigui possible en la formació de la plantilla, saben que ja s’hi està treballant”.

El director esportiu Jordi Plà Comas ha explicat que encara no es pot parlar renovacions ni fitxatges: “Estem en fase de renovacions i la idea es de la màxima continuïtat possible però el salt de la LEB Plata a l’Or es important i s’han de mesurar bé les coses. Ara no podem dir res”. Jordi Plà Comas ha explicat perquè van triar Carles Marco com a nou tècnic: “La seva receptivitat a treballar i a implicar-se en el club on està, a nosaltres ens encaixa moltíssim”. Carles Marco té clar també que el club cuida molt la base i ha manifestat que li han demanat “continuïtat en la filosofia que treballa el club, poder treballar amb la base, treure jugadors i poder competir en una lliga de la dificultat de la LEB Or”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)