FEB

Núria Martínez confirma que no continuarà a l’Uni

Bàsquet. La base internacional, que valora “nous projectes”, tenia una oferta a la baixa però dirà adeu al club després de tres temporades, més de cent partits i cinc títols

La base internacional Núria Martínez (1984, Mataró), que va exercir de capitana l’última temporada, no serà jugadora de l’Spar Uni Girona la temporada 2020/21. Ella mateixa ho va reconèixer ahir. El club li havia fet una oferta a la baixa, però finalment aquesta no es va concretar. La jugadora va arribar al club la temporada 2017/18 després de jugar sis anys fora de la Lliga Femenina i va acabar essent una de les grans figures en el títol del 2020 dirigint l’equip al costat de Laia Palau.

Martínez admet que és una llàstima que la seva etapa a Girona hagi arribat a un punt final però no vol fer encara una valoració global d’aquestes tres temporades. “Suposo que d’aquí a dues setmanes podré explicar més coses, ara estic en un procés de reflexió i de valoració de moltes coses.” La base tampoc sap encara si continuarà la seva trajectòria professional en un altre equip o encetarà un altre projecte. Martínez havia estat, fins a principis de temporada, membre de l’equip espanyol de bàsquet dirigit per Anna Junyer.

Probablement aquesta última temporada ha estat la més dura per a la jugadora a Girona. Al setembre es va fer una lesió als isquiotibials i va passar per la sala d’operacions. Això la va obligar a estar-se uns cinc mesos de baixa. El seu retorn pràcticament va coincidir amb l’aturada pel coronavirus i només va acabar jugant tres partits en la lliga, tres en la copa i dos en l’Eurolliga. Amb tot, la seva participació aquesta temporada li ha permès superar el centenar de partits amb l’equip gironí, una fita a l’abast de poques jugadores en la història de l’equip. En total Martínez ha jugat 75 partits en competicions espanyoles (lliga, copa i supercopa), 30 en competicions europees (Eurolliga i Eurocopa) i dues finals de la lliga catalana.

L’Uni no té la intenció d’incorporar una nova base a l’equip, ja que considera que Chelsea Gray i Frida Eldebrink poden auxiliar de sobres Laia Palau. Els esforços se centren ara a fixar una jugadora interior.

LA DADA

5
títols.
Martínez ha aixecat amb l’equip una lliga, una supercopa espanyola i tres lligues catalanes.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)