FEB

Nou catalans, dos balears i dos aragonesos en el grup del GEiEG Uni a lliga 2

Bàsquet. El sorteig dels calendaris de les competicions femenines de la FEB que es fa aquest divendres

“Potser sí que viatgem menys però a nivell de Catalunya, el nivell és espectacular” diu Joan Pau Torralba, sobre la distribució dels grups de la lliga femenina 2, abans del sorteig dels calendaris de les competicions femenines de la FEB que es fa aquest divendres.

El tècnic posa en valor el nivell d’equips nous a la lliga femenina 2 com la Penya o l’Almeda. El GEiEG Uni tindrà com a rivals nou catalans, dos aragonesos i dos balears en un dels tres grups de catorze en què s’estructura la segona categoria estatal. Sant Adrià, Barça, Lima o Boet seran un any més equips amb qui les grupistes es trobin en una competició en què el GEiEG Uni té sis jugadores confirmades.

“Tenim molta il·lusió i ganes després de tants mesos sense entrenar però no ens ha de marcar la confecció de la plantilla i els entrenaments” diu Torralba, que recorda la permanència com l’objectiu prioritari a assolir. “Som l’equip més jove, l’any passat ens va anar molt bé i perdem dues jugadores que estan a la lliga femenina [Júlia Soler (Spar Girona ) i Laura Méndez (Bembibre)], que vol dir que a nivell de formació estem fent les coses bé” recorda el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)