FEB

Fontajau no podrà encabir més de 2.150 seguidors en els partits de l’Uni

Bàsquet.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de la ciutat i la Secretaria General de l’Esport per vendre un màxim de 2.150 abonaments per a la Lliga Femenina i l’Eurolliga de la temporada 2020/21. Amb les normatives sobre la distància de seguretat el límit que havia posat en un primer moment el govern era de 980 espectadors, però la proposta s’ha retocat fins als 2.150 sempre i quan la majoria dels abonaments es venguin en packs familiars de quatre persones, fet que permetrà agrupar grups en zones concretes del pavelló.

L’Uni va tenir l’última temporada uns 2.600 abonats. Per mirar d’arribar al màxim possible que li permet l’acord actual –la lliga comença el 19 de setembre– vendrà primer, a partir d’avui, ls abonaments familiars de quatre persones (80 euros els adults i 30 els infantils) amb prioritat als que ja tenien el carnet aquesta última temporada. Fins el 7 d’agost no començarà la campanya d’abonaments individuals, també amb prioritat pels que ho han estat aquest any.

No serà fins el dia 1 de setembre que s’obrirà l’opció cap a la resta d’aficionats que, fins al moment, no eren socis es vulguin unir al club si queden seients lliures.

Un dels danys col·laterals de la pandèmia és que serà pràcticament impossible conservar el mateix seient que les darreres temporades. A més, no es vendran entrades en cap partit si s’arriba al màxim d’abonats permès. Només podran entrar les persones amb carnet. Tothom ho haurà de fer amb mascareta i rentant-se les mans abans de cada partit.

Aquest acord amb l’ajuntament i el govern català només afecta, segons els responsables del club, a la campanya d’abonaments de l’Uni i no al Bàsquet Girona, que fa uns dies va obrir la seva pròpia campanya, o al Girona FC i la capacitat que pugui tenir Montilivi la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)