FEB

Laia Moya segueix al GEiEG Uni i complirà el novè curs al club

Bàsquet. La pivot de Roses (1,84 m, 2000), vinculada a l’Spar Girona, és la setena peça confirmada per al segon exercici grupista a la lliga femenina 2

“Espero seguir millorant i creixent com a jugadora, per tal de donar el cent per cent tant en els entrenaments com en els partits i a nivell d’equip espero que totes tinguem les mateixes ganes i il·lusió de seguir treballant per donar el màxim com ja vam fer la temporada passada” diu Laia Moya (1,84 m, 2001) un cop anunciada la seva renovació amb el GEiEG Uni per a la que serà la seva novena temporada al club.

La pivot de Roses, campiona de l’europeu sub-18 de 3x3 l’estiu passat, és una de les jugadores vinculades amb l’Spar Girona, amb qui s’entrena habitualment a les ordres d’Èric Surís. Amb l’equip grupista, en el debut a la lliga femenina 2, acreditava 8,7 punts, 6 rebots i 9,5 de valoració en 25 minuts.

El GEiEG Uni ja ha renovat la base Núria Bagaria, l’escorta Faustine Parra i les interiors Vane González, Helena Condom, Mireia Daura i Laia Moya. L’exterior suïssa Camila Martínez és fins ara la única cara nova. Júlia Soler puja a l’Spar Girona, Larua Méndez també jugarà a la lliga femenina, amb el Bembibre mentre Aina Martín jugarà a la lliga femenina 2 amb el Barakaldo..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)