FEB

El Cadí la Seu i Marina Lizarazu es desvinculen de mutu acord

Bàsquet. La base (1,72 m, 1995), fitxada el gener per omplir el buit Yurena Díaz, marxa al Zamarat

Marina Lizarazu (1,72 m, 1995) deixa el Cadí la Seu, després de l’acord de amb el Sedis per desvincular-se tot i l’any que li quedava de contracte. La base va arribar a l’Alt Urgell el mes de gener, provinent del València i per cobrir la baixa en la direcció de joc de Yurena Díaz.

La jugadora de Madrid va disputar 7 partits entre lliga i copa (2,2 punts) i dos en l’Eurocopa (1,6) amb el Cadí i fitxa pel Zamarat, el club amb qui va destacar en la lliga femenina (11,8 punts) abans de fitxar pel València. A Castella cobrirà el lloc de Roselis Silva, la base amb passaport veneçolà que el Quesos El Pastor havia fitxat confiant que podria nacionalitzar-se.

El Cadí, amb la baixa de Lizarazu, allibera la plaça de directora de joc, sobreocupada perquè, a més de Díaz i Laura Peña, aquest estiu Laia Raventós també s’ha incorporat a l’equip de La Seu d’Urgell, ara amb onze jugadores.

Irati Etxarri, Ariadna Pujol, Danni Williams, Gala Mestres, Maria Jespersen, Georgina Bahí, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder completen la plantilla del Sedis, que disputarà l’Eurocopa per segon curs seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)