FCBQ

Els dos títols nacionals, al Palau i a porta tancada

Bàsquet. Les lligues catalanes ACB i femenina, aquest cap de setmana al pavelló del Barça, amb les semifinals masculines avui (18.30 h i 21 h, Esport3)

El bàsquet català té aquest cap de setmana la seva cita anual amb els títols nacionals de les màximes categories masculina (ACB) i femenina (LF) en joc, al Palau Blaugrana i a porta tancada en el que seran els primers partits oficials del curs.

El MoraBanc Andorra i el Joventut de Badalona obren el programa aquesta tarda amb la primera semifinal masculina, en una nova oportunitat de veure les evolucions de la Penya més il·lusionant dels darrers anys pels retorns de Ferran Bassas i Pau Ribas o el fitxatge d’Ante Tomic. L’equip andorrà va alçar el títol el 2018 a Lleida i l’any passat va perdre la final contra el Barça en un desenllaç que va resoldre Brandon Davies (92-93). Aquest és el darrer títol del conjunt blaugrana, que en la segona semifinal tindrà al davant el Baxi Manresa i que no comptarà ni amb Higgins ni amb Kuric –Abrines sí podria jugar. Els blaugrana acrediten tres triomfs en tres partits en la seva preparació. El conjunt del Bages enlluerna per la capacitat ofensiva mostrada en els amistosos, contra el MoraBanc a Andorra (74-92) i el Múrcia a Lleida (90-76).

L’equip del Principat ha jugat en aquesta pretemporada contra els dos equips que juguen la segona semifinal (82-90, Andorra-Barça).

Diumenge, com avui, hi haurà doble sessió al Palau perquè al vespre abans de la final masculina l’Spar Girona i el Cadí la Seu es disputen el títol nacional femení. L’equip gironí és el que en té més (8), després de superar el curs passat l’Alt Urgell l’UB Barça amb el seu tercer títol seguit. Els dos equips van jugar a Salamanca el 6 de març en els quarts de la copa Des de llavors, l’Uni ha jugat dos partits –semifinals i final l’últim cap de setmana amb partits oficials–, com el Sedis, que ha jugat dos amistosos, contra el Casademont Saragossa.

41a Lliga Catalana ACB
Semifinals (avui)
MoraBanc Andorra - Joventut Badalona 18.30 h
FC Barcelona - Baxi Manresa 21 h
3r i 4t lloc (diumenge)
16.30 h
Final (diumenge)
21.30 h
32a Lliga Catalana Femenina
Final (diumenge)
Spar Girona - Cadí la Seu 19 h * Tots els partits, per Esport3
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)