Eurocopa

Uns 3.200 socis de la Penya podran entrar a l’Olímpic

Eurocopa. El Joventut anuncia les mesures i les condicions per accedir-hi amb l’ok de la Generalitat de Catalunya

El Joventut ha anunciat que en els partits de l’Eurocopa hi podrà haver públic al Palau Olímpic. No serà així encara a la lliga ACB. El primer partit serà dimecres vinent contra el Partizan (20:45 h). El Barça, en canvi, ha decidit no deixar entrar afició a l’Eurolliga però com a decisió de club, no perquè no tingui l’opció de fer-ho.

Al Palau Olímpic hi podran entrar unes 3.200 persones que només seran socis, cosa que dona un valor més a ser abonat verd-i-negre perquè no hi haurà entrades a la venda. La Penya ha tret totes les lones que cobrien la zona de general i, per tan, la capacitat del Palau Olímpic serà de 13 mil espectadors. Hi haurà vuit accessos diferents segons el plà presentat a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El Joventut tenia el curs passat uns 4.200 socis que rebran en les pròximes hores un email d’informació. El club creu que la demanda d’entrades no serà dels 4.200 socis. En el cas que sobrepassi la xifra permesa es buscarà una fórmula per trobar la millor solució. Els abonats que hi vulguin anar hauran de fer la petició per internet i omplir un formulari amb totes les seves dades per tenir un control de seguretat. Els socis no podran mantenir el seu seient habitual perquè entre persona i persona hi haurà tres seients de distància i cada soci tindrà un seient assignat a cada partit.

L’explicació de perquè hi pot haver públic a Europa i no a l’ACB és perquè la lliga domèstica, igual que la primera divisió de futbol, són lligues considerades professionals i depenen del Consejo Superior de Deportes i del Ministeri de Sanitat que no dona permís per donar entrada al públic. En canvi, les competicions europees són competència de les comunitats autònomes, igual que la LEB o la Lliga Femenina, i la Generalitat de Catalunya sí que dona dret amb les mesures i les condicions adequades per accedir als pavellons.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)