Eurocopa

Omic, d’ídol a la decepció

Bàsquet. Eurocopa. La Penya visita el Bourg, líder francès invicte (20.45 h DAZN) i que té en l’ex-Joventut un dels puntals; els verd-i-negres no van guanyar cap partit europeu a domicili el curs passat

Si d’un jugador s’esperava molt el curs passat en el Joventut, aquest era Alen Omic. Va començar a un bon nivell i es va convertir en ídol dels aficionats, sobretot perquè les seves celebracions enganxaven el públic, però va ser un miratge, perquè va estar molt lluny del que se n’esperava. A més, la seva implicació no va estar tampoc a l’altura fent parella amb Prepelic i aïllant-se de la resta de l’equip. A l’estiu la seva sortida de Badalona era una obvietat. Volia un equip d’Eurolliga, però no el va trobar, i al final ha anat a parar a la petita localitat de Bourg-en-Bresse. En l’últim partit del curs, intranscendent en la final a dotze de València, va dir que tenia molèsties i no va jugar, cosa que no va agradar al vestidor perquè ho van interpretar com que s’havia esborrat per jugar. Ahir Omic va veure alguns dels seus excompanys i en una entrevista va llançar un regalet a Duran al web Be_BasketFr: “Estava sovint amb el Klemen i amb Neno perquè parlàvem el mateix idioma i ens agradava anar a prendre un cafè junts; si això va ser un problema per al tècnic Carles Duran, no hi tinc cap comentari a fer.”

De moment ha encaixat perfectament. El cap de setmana van superar en la pròrroga el Villeurbanne a domicili (102-104) amb 10 punts i 7 rebots seus. Els perills francesos són el nord-americans Zack Wright i Zachery Peacock i un ex-ACB com Andjusic.

Un 85% de l’aforament

El Bourg va confirmar ahir que el govern permet que entrin uns tres mil espectadors. Ahir s’havien venut 2.700 entrades. Els francesos debuten a Europa davant dels aficionats.

PRÈVIA

Anava amb Neno i Klemen a fer el cafè, i si això va ser un problema per a Duran, no hi tinc res a dir
Alen Omic
Patrocini

Basquet. Eurocopa Grup A

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Joventut 2 2 2 0 169 159
2 Partizan 1 2 1 1 177 158
3 Bourge en Bresse 1 2 1 1 176 166
4 Unics Kazan 1 2 1 1 167 173
5 Reyer Venècia 1 2 1 1 158 173
6 Koleji Istanbul 0 2 0 2 170 188
  Top 16
Darrera actualització: 07-10-2020 23:45:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)