FEB

Primera victòria del Cadí La Seu (60-57)

Bàsquet. Ha derrotat al Casademont en un partit molt intens i que s’ha decidit en els darrers dos minuts

El Cadí La Seu ha aconseguit la seva primera victòria en la lliga femenina al derrotar per un ajustat 60-57 al Casademont Saragossa. El conjunt urgellenc ha fet un gran partit, tot i que la victòria no s’ha decidit fins els darrers dos minuts. El partit corresponia a la primera jornada i es va aplaçar en el seu moment.

El Cadí ha començat dominant el partit i ha arribat al final del primer quart amb un 15-10 al seu favor. En el segon ha ampliat l’avantatge fins al 10 punts en el minut catorze (24-14), però a partir d’aquí el casademont ha reaccionat i amb un parcial de 0-11 s’ha posat per primera vegada per davant en el marcador (24-25) i poc després s’han avançat de cinc punts. Les locals han fet un darrer esforç abans del descans (un parcial de 6-0) i s’han tornat a posar per davant a la mitja part, 33-32.

L’inici del tercer període ha estat molt favorable pel Cadí que s’ha tornat a distanciar de deu punts (44-34), i ha arribat a l’inici de l’últim quart amb avantatge, 48-41. En els darrers deu minuts el Casademont ha trobat l’encert en atac i s’ha posat per davant a falta de quatre minuts (52-53). Les urgellenques han arribat a estar tres punts per sota a falta de dos minuts però en el darrer minut han donat la volta al marcador i han sumat la victòria.