FEB

La primera victòria

Lliga Femenina

Cadí 60 CASADEMONT 57

CADÍ LA SEU:Williams (8), Raventós (3), Etxarri (8), Bahí (9) i Urbaniak (6) –inicial–; Peña (2), Pujol (15), Jespersen (2), Geldof (4) i Mestres (3). 20/48 de 2 punts. 4/12 Triples (2 Bahí, 1 Raventós i 1 Mestres). 8/16 tirs lliures. 28 rebots (7 Etxarri). 12 assistències (3 Etxarri i Mestres). 61 valoració (20 Pujol).CASADEMONT SARAGOSSA:Gorecki (6), Nicholls (9), Wurtz (2), Gatling (23) i Vanloo (2) –inicial–; Ayuso (9), Handy (3) i Sangare (3). 17/40 de 2 punts. 4/15 triples (2 Gorecki, 1 Handy i Ayuso). 11/15 tirs lliures. 40 rebots (14 Gatling). 15 assistències (3 Ayuso, Handy i Sangare). 49 valoració (28 Gatling).COMENTARI:El Cadí la Seu ha aconseguit la seva primera victòria en la Lliga Femenina en superar per 60-57 el Casademont Saragossa en partit corresponent a la primera jornada. El conjunt urgellenc ha decidit el partit en l’últim minuts, ja que, després de dominar en la primera meitat (33-32) i en bona part del partit, ha entrat en els dos últims minuts amb el marcador en contra 54-57. Un triple de Georgina Bahí i una cistella d’Ariadna Pujol, la màxima encistelladora amb 15 punts, han donat la volta al partit. Pel conjunt aragonès ha destacat la nord-americana Markeisha Gatling, que ha fet 23 punts i ha agafat 14 rebots.