FEB

La màgia, amb fam de títols

Bàsquet. Chelsea Gray assegura que l’Eurolliga és un objectiu i que pot aportar moltes coses a l’Spar Girona, des de la seva experiència. El debut, demà passat al migdia contra el Casademont

Chelsea Gray (1,80 m 1992) ja és una peça més en l’engranatge de l’Spar Girona, després d’incorporar-se a la dinàmica col·lectiva de l’Uni, l’equip en què va meravellar amb la seva màgia ara fa cinc anys. Llavors, en només dos mesos, quan era la màxima anotadora i líder en valoració (21,3) de la Lliga Femenina –18,4 punts (40% en triples), 4,8 rebots, 4,4 assistències– i amb una gran actuació a l’Eurolliga –novena en punts (14,8) i sisena en assistències (5,2)–, es va acabar la seva etapa a Fontajau: l’AGÜ Sport se la va endur pagant-li quatre cops més i abonant una quantitat a l’Uni que cobria el que se li havia pagat fins aleshores.

“Soc una persona treballadora, puc fer moltes coses a la pista, en atac i en defensa. Estic motivada per ajudar a aconseguir títols”, diu la californiana, que assegura haver enyorat el club i la ciutat i que espera assolir grans objectius tant en la lliga com en l’Eurolliga, segons explica als mitjans del club: “L’Eurolliga és sempre un objectiu. He jugat a diferents nivells, a Europa, als Estats Units, a l’equip nacional... Moltes experiències: sens dubte puc aportar això, experiència.” Una actitud, ambiciosa, que s’afegeix a la màgia de la que es considera la millor jugadora dels EUA que ha jugat a l’Uni en els seus quinze anys d’història. Chelsea Gray, que debutarà aquest diumenge al migdia contra el Casademont, després de superar els protocols sanitaris que ha dut a terme el club des de l’estiu, també diu que ha trobat a faltar l’afició gironina: “És un pavelló que sempre està ple i espero que pugui venir molta gent als partits.”

La base titular de les Sparks a la WNBA –eliminades als quarts de final, amb 116 assistències en 23 partits i més de 800 en la seva carrera– completarà una rotació de luxe amb Laia Palau a la direcció. Les dues esquerranes poden jugar juntes i, de fet, Èric Surís ha dit que compta amb la nord-americana per a qualsevol posició de la línia exterior.

LA PROTAGONISTA

Quan vaig ser aquí va ser per un període curt, però en guardo molt bons records. Estic molt motivada per ajudar a aconseguir títols
He trobat a faltar les aficionades. És un pavelló que sempre està ple i espero que pugui venir molta gent als partits
Chelsea Gray
Patrocini

La lliga, al dia amb derrota del Casademont

El rival de l’Spar Girona aquest diumenge, el Casademont Saragossa, va perdre ahir per 61-80 el partit que tenia pendent de la jornada 2 contra La Laguna, a qui l’Uni visita dimecres. El conjunt aragonès, que debuta a la categoria amb una plantilla de primer nivell, va encaixar la tercera derrota en quatre partits amb un 0-10 al final del primer quart (17-27) i un altre al final (55-70). Les aleres Taylor Wurtz i Jovana Nogic (18) eren les màximes anotadores de cada equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)