FEB

Alfred Julbe serà el substitut d’Èric Surís en l’Spar Girona

ACTUALITZACIÓ: Alfred Julbe (Barcelona, 1960) serà el substitut d’Èric Surís en la banqueta de l’Spar Girona. El nou tècnic ja havia tingut en el passat col·laboracions puntuals amb el club i ara tindrà l’oportunitat d’estrenar-se en el bàsquet femení al màxim nivell, amb un equip que lluita pels títols FEB i que s’acaba de classificar per a l’Eurolliga.

Julbe es va formar com a entrenador al Joventut però Girona va ser una deles ciutats on va arrelar més fort (Valvi, 1989-1993). Tant és així que s’hi va quedar a viure i és on han nascut els seus fills. La seva trajectòria s’ha repartit, també, entre Saragossa, Càceres, Andorra, Mèxic, el Barça B (i un partit amb el primer equip, després de la destitució de Sito Alonso i el Llemotges, a banda de la selecció d’Egipte.

El llegat de Surís

La junta directiva de l’Spar Girona s’ha reunit aquesta tarda i ha decidit destituir el fins ara entrenador Èric Surís. El club considera que era el moment adient per fer un canvi en la direcció de l’equip en una temporada molt difícil en tots els nivells. Des de la directiva, agraeixen els serveis prestats a l’entrenador, que “sempre ha treballat amb professionalitat i dedicació durant la seva etapa com entrenador del primer equip i li desitja molta sort en la seva carrera esportiva.” L’equip gironí és quart en la lliga amb un balanç de 7 triomfs i una derrota i segueix viu en l’Eurolliga.

Surís va arribar al club a la temporada 2016-2017 procedent del CB Salt i del GEIEG, on dues temporades enrere va aconseguir l’ascens de l’equip a la lliga EBA. En les seves dues primeres temporades va obtenir dos subcampionats en la copa i dos a la LF Endesa. La temporada 2018-2019 va alçar el títol de la lliga espanyola –a la qual s’afegiria la supercopa–i la lliga catalana, a més d’arribar a la final de la copa i a les semifinals de l’Eurocup. També manté vigent el record del club de 17 victòries consecutives en lliga regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)