FEB

Alfred Julbe: “Sé l’encàrrec que m’ha fet l'Uni i m’hi veig capaç”

Nou entrenador de l'Spar Girona, en substitució d'Èric Surís.

“Sempre m’atreveixo a què un grup jugui millor a bàsquet. Quan entres a mitja temporada cada cosa que diguis pot sonar ofensiva per a la persona que portava les regnes de l’equip, ho diguis com ho diguis. Tinc un gran respecte per l’Èric, sé l’encàrrec que m’han fet i m’hi veig capaç. Sé com treballo perquè els equips facin les coses d’una manera determinada i lliga amb la idea que tenen els dirigents del club”explica Alfred Julbe en la seva primera compareixença com a entrenador de l’Spar Girona, un club que coneix de fa anys: “Sempre hi he estat a prop, aquells dos anys amb l’Anna Caula”. “És un club que segueixo, com a aficionat i gironí perquè sóc a Girona des que tenia 29 anys” diu Julbe, que vol portar l’equip a un joc a prop dels seus màxims.

“Primer hi ha la sorpresa, sense veure molts partits veia que anaven guanyant” reconeix l’entrenador, que ha recordat que abans de començar a entrenar nois havia portat equips femenins.

“El grup el coneixia i havia vingut a veure-les un dia com a mínim. És un grup molt ben pensat, fa molts anys que es porten jugadores” especifica el tècnic, que vol conservar l’estructura tècnica: “No veig perquè canviar”. Sobre el seu debut, demà a Bembibre, diu que li preocupa molestar, per l’impacte emocional que pot tenir la seva presència i la marxa de l’entrenador que té uns vincles amb les jugadores.

“Quan la gent hi toca es treballa millor. Els sis dies que treballo al Barça entre Sito i Pesic és molt fàcil.

Julbe ha citat Pedro Martínez referint-se amb la relació que espera tenir amb el nucli dur del vestidor: “Els artistes són els jugadors i els entrenadors han d’acompanyar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)