ACB

El peatge del viatge a Rússia de la Penya i del MoraBanc

Bàsquet. ACB. Els desplaçaments a Kazan i a Krasnodar provoquen quatre positius verd-i-negres, que en podrien ser més, i 9 dels andorrans

Fa falta una seriosa reflexió sobre les competicions europees i, sobretot, en el bàsquet rus, perquè ara mateix Rússia és un focus claríssim de contagi. Els dos últims exemples d’això han estat el Joventut i el MoraBanc Andorra, que estan pagant els seus viatges a Kazan i a Krasnodar, respectivament. La Penya ha hagut d’anul·lar el partit que havia de disputar avui a la pista del Partizan perquè té quatre positius, tot i que en podrien ser més. Això, sumat a les quatre baixes per lesió, farà que tampoc pugui jugar dissabte a la pista de l’Obradoiro.

El tècnic Carles Duran ja presagiava una mala notícia després de guanyar l’Estudiantes quan va subratllar que havien quedat perplexos: “Hem estat a Rússia i ens hem espantat pel que hem viscut; espero que en un futur proper no tinguem positius.” Doncs no ha pogut ser.

També està vivint una situació delicada el MoraBanc Andorra, que ahir va veure com en una nova prova PCR, als quatre positius que ja hi havia a la plantilla, se n’hi afegien cinc més. Els andorrans havien anat a la pista del Lokomotiv Kuban. Després van jugar contra el Lietkabelis lituà, que curiosament també té vuit casos positius. El MoraBanc va ajornar el duel europeu contra el Mònaco i no jugarà tampoc a la pista del Guipúscoa el cap de setmana.

El Barça ja ho coneix

El primer cas en el bàsquet català a Europa va ser quan els blaugrana van haver de viatjar a la pista del Zenit Sant Petersburg. L’equip de Xavi Pascual va arribar a tenir diversos casos a la plantilla, inclòs el mateix tècnic de Gavà. Quan el Barça va tornar de jugar a Rússia, es van fer les PCR i Mirotic va donar positiu.

LES DADES

2.143
espectadors
hi va haver al Basket-Hall Kazan i 937 a la pista del Lokomotiv Kuban.
17
partits
s’han ajornat entre l’Eurolliga i l’Eurocopa en 6 i 5 jornades disputades, respectivament.
4
partits
suspesos arrossega el MoraBanc: tres en l’ACB (Saragossa, Bilbao i Guipúscoa) i un a Europa.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)