FEB

El Cadí no està fi a casa i encaixa la quarta derrota en el seu pavelló

Les urgellenques perden per 65-78 contra l’Ensino de Lugo

El Cadí la Seu ha encaixat la seva quarta derrota en el seu pavelló al perdre per 65-78 contra el Duran Maquinaria Ensino de Lugo. Les urgellenques porten tres derrotes consecutives en la lliga femenina. El Cadí ha fet un bon inici de partit i ha dominat el primer quart fins el 26-22. En el segon s’ha mantingut al davant fins que ha encaixat un parcial de 0-8 i el conjunt gallec s’ha posat per davant i ha arribat al descans amb un 38-44 al seu favor.

En la segona meitat les urgellenques sempre han anat per darrera en el marcador. Poc a poc l’Ensino ha anat ampliant la diferència i en el quart període ha arribat als 18 punts d’avantatge (52-70). El Cadí ha intentat tornar a entrar en el partit i ha fet un parcial de 7-0, però després els dos equips han estat gairebé quatre minuts sense anotar. En els últims minuts el conjunt gallec ha controlat el partit i s’ha emportat la seva cinquena victòria (65-78).