FEB

El Granada - Girona es jugarà tal com estava previst

Bàsquet. L’aler Alejandro Bortolussi és l’únic positiu i no va tenir contacte amb la resta de la plantilla, que ha donat negatiu en els PCR

El partit de la sisena jornada de la LEB Or entre el Covirán Granada i el Bàsquet Girona es jugarà tal com estava previst, aquest dissabte a la tarda (16.45 h), malgrat el positiu detectat en un membre de la plantilla andalusa. Es tracta de l’argentí Alejandro Bortolussi, que haurà d’estar aïllat els propers deu dies i que evidentment serà baixa demà.

El Granada va trobar un resultat dubtós en la prova d’antígens que fa cada setmana a la plantilla, que després va confirmar amb un test PCR.

Els tests a la resta de l’equip, que no va mantenir contacte amb l’aler (2,02 m, 1988) les 48 hores anteriors, donen llum verda al partit contra els gironins.

El Granada és segon amb un balanç de 4-1 mentre els gironins acrediten 1-4 i enllacen tres derrotes seguides. En aquesta jornada hi ha dos dels cinc partits ajornats: el Castelló - Lleida i el l’Osca - Palma.

L’antecedent

El Girona ja va veure com l’anterior partit com a visitant, a la pista de l’Osca (90-84 a la pròrroga), es veia afectat per la crisi sanitària. En un primer moment es va ajornar per positius en el conjunt aragonès –ja no havia jugat per aquest motiu la setmana anterior a la pista del Canoe, a Madrid–i, després, es va endarrerir un dia i enlloc de divendres al vespre es va acabar jugant dissabte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)