ACB

Plaza accepta el repte

Bàsquet. ACB. El tècnic adrianenc fitxa pel Betis fins a final de curs amb opció a un segon any que decidirà ell si vol executar al final o no

Joan Plaza torna a una banqueta. Després de ser tallat el curs passat en el Zenit de Sant Petersburg, el tècnic català va començar el curs com a comentarista per Movistar en els partits d’ACB, però tenia clar que volia estar entrenant. L’oportunitat li ha arribat de Sevilla, on ja havia entrenat des del 2009 fins al 2011, i on va aconseguir portar l’equip andalús fins a la final de l’Eurocup. Després va estar a Kaunas amb el Zalgiris i en l’Unicaja del 2013 al 2018. Signa per un curs amb opció a un segon any que decidirà ell, no el club. Plaza ha demanat fer algun retoc a la plantilla per intentar sortir de la zona baixa. D’altra banda, un dels ajudants de Plaza en el Zenit, Lluís Riera, ha signat com a primer entrenador del cuer a la LEB Or, el Tizona Burgos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)