Eurocopa

La Penya jugarà el Top16 contra el Nanterre, l’Unicaja i el Mònaco

Els verd-i-negres han superat al Bourg (90-75) i ha assegurat el lideratge del grup

El Joventut ha acabat primera de grup i jugarà el Top16 contra l’Unicaja el Mònaco i el Nanterre. La següent fase arrencarà el pròxim 13 de gener i durarà fins el 10 de març. És una lligueta i passen els dos primers a quarts.

La Penya ha superat el Bourg (90-75), contra qui podien perdre de fins a set punts per assegurar el primer lloc, amb un inici explosiu amb López-Arostegui en estat de gràcia (7 punts) i els verd-i-negres obrint forat ràpidament (11-2). Però els francesos han reaccionat amb un 3-13 per empatar el matx (15-15). Però novament els de Carles Duran, ja amb la segona unitat a pista, ha fet un nou parcial per agafar un màxim avantatge 46-32.

Al segon temps el matx s’ha trencat molt ràpid amb uns minuts d’inspiració i amb un triple de Ventura (66-48). Els francesos, amb només vuit rotacions, s’han situat a 10 punts abans del final del tercer quart (68-58). Però de nou, i amb Duran donant molts minuts als menys habituals inclòs Parrado, ha tornat a obrir forat al marcador amb exhibició de López-Arostegui (23 punts) i ha tornat a agafar 18 punts de renda (88-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)