Eurocopa

A Europa és una altra història

Eurocopa. El Joventut rep el Nanterre (20.45 h) amb l’objectiu d’encarrilar el pas als quarts i oblidar la mala ratxa que està vivint a l’ACB, amb sis derrotes en els últims set partits

El Joventut rep avui (20.45 h, DAZN i Esport3) el Nanterre francès, contra qui ja va jugar el curs passat en la fase prèvia de la competició europea. El rival d’avui, que va perdre per 28 punts a casa contra el Mònaco, és onzè en la lliga francesa, amb un balanç de cinc victòries i sis derrotes. La Penya vol fer un pas molt important per acostar-se al repte d’acabar entre els dos primers classificats i passar als quarts de final. A més, el tècnic, Carles Duran, vol aprofitar el matx per recuperar sensacions després de la patacada de la derrota contra el Guipúscoa. D’altra banda, el partit ajornat per la Covid que havia de disputar diumenge la Penya a la pista de l’Estudiantes es disputarà finalment el dijous 1 d’abril (20.30 h).

Ventura és baixa

El capità de la Penya no jugarà avui i s’afegeix a la baixa de Pau Ribas. Ventura va caure contra el Guipúscoa i semblava que s’havia lesionat al colze, però va acabar jugant i fins ahir, quan es van entrenar, no va notar molèsties. Ahir mateix li van fer proves i avui se sabrà què és el que té.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)