LEB Or

El Bàsquet Girona cau a la pròrroga a Múrcia (93-87)

Els gironins veuen tallada la ratxa de tres victòries seguides i es complica entrar a la fase d’ascens

El Bàsquet Girona ha vist tallada la ratxa a Múrcia (93-87) després de tres victòries consecutives. Els de Carles Marco veuen com se li compliquen les opcions per estar en el grup per lluitar per l’ascens.

Els gironins han començat dominant gràcies a l’encert de Schaftenaar (10-15). Però ha els de Carles Marco han estat cinc minuts sense anotar i han rebut un 9-0 (19-15). La igualtat s’ha mantingut fins el 21-20. Però l’entrada a pista de Faye ha revolucionat el joc gironí per la intensitat i encert que ha aportat. Set punts seguits del senegalès combinat amb l’explosió de Pep Busquets (11 punts) han donat al Bàsquet Girona la màxima renda del matx (26-40) amb una gran defensa col·lectiva.

Al segon temps els murcians han reaccionat en els cinc primers minuts per entrar de ple dins el matx. El lideratge d’Àlex Hernández en la direcció ha estat clau i les mancances en el rebot (39 a 25) també han fet molt mal sobretot amb Robinson (13) com a referent. El matx s’ha igualat després d’un parcial de 15-2 (47-48). La igualtat s’ha mantingut fins al darrer moment quan amb 74-77 el veterà Kapelan ha anotat el triple per forçar la pròrroga (77-77). En el temps extra un nom propi: Àlex Hernández. L’exbase del Manresa ha dominat l’escenari i ha assumit el lideratge ofensiu dels seus per enfonsar la resistència gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)