NBA

Els Lakers enllacen la quarta derrota contra els Jazz (114-89)

Bàsquet.

Els Utah Jazz ja tenen el millor balanç a la NBA (26-6), després de sumar la 22a victòria en 24 partits contra els Lakers (22-11), que sense Anthony Davis ja acumulen quatre desfetes seguides. L’equip d’Arizona ha fet 22 triples (en 48 intents, un 46%) i els vigents campions 8 (de 33, 24%).

Marc Gasol ha acabat amb 8 punts en 19 minuts i LeBron James n’ha anotat 19 i en el darrer quart ni tant sols ha sortit. Pels Jazz la clau és l’aportació coral, amb sis jugadors per sobre els deu punts sense que cap d’ells superi els vint. Jordan Clarkson (18 punts), Rudy Gobert (18 i 9 rebots) i Donovan Mitchell (13, 10 i 8 assistències) han sobresortit.

La sisena dels TWolves

Ricky Rubio ha forçat la pròrroga empatant a 119 després de fer els tes tirs lliures de la falta que forçava a 4,9 segons per acabar el duel a la pista dels Chicago Bulls, en què els Minnesota Timberwolves enllaçarien la sisena derrota seguida. Eren 3 dels 9 punts del base d’El Masnou, que repartia 10 assistències. El 7-0 local a l’inici del període afegit encarrilava el triomf dels Bulls, que tenien en Zach Lavine el seu referent ofensiu amb 35 punts.

Ricky Rubio diu que encara no ha parlat amb Zach Lavine, tècnic del pitjor equip de la lliga (7-26) des de diumenge a la nit. “Porta tres dies i hem jugat dos partits, crec que no era el moment i que ara que tenim dos dies lliures ho podem fer” diu sobre la conversa que té pendent amb el seu nou tècnic i e la què espera definir el seu rol en l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)