Eurocopa

Convençut que no fallarà

Bàsquet. Eurocopa. El Joventut rep el Virtus de Bolonya en el segon assalt dels quarts amb l’objectiu de tornar a Bolonya en el tercer i definitiu partit

El Palau Olímpic viu aquesta tarda (19 h, DAZN i Esport3), amb les graderies buides, el segon assalt d’una sèrie apassionant entre dos dels clubs històrics del bàsquet europeu. Ho fa sense públic malgrat els intents que el club ha dut a terme en els darrers deu dies, explicats en una carta als socis pel seu president, Juanan Morales.

La Penya no pot fallar, perquè si perd queda eliminada d’Europa. Els italians, que van aterrar ahir sense baixes i amb un xàrter directe de Bolonya, tenen clar que després de l’ensurt del primer assalt, en què el Joventut els va tenir contra les cordes en diferents fases del partit, han de sentenciar ràpid perquè, en jugar-s’ho tot a una carta a Bolonya la pressió per als italians –sense tifosi a la graderia– seria brutal. La inversió de 19 milions d’euros del Virtus per entrar en l’Eurolliga no permet als homes de Sasha Djordjevic el més mínim error.

L’arbitratge, amb lupa

Des de la plantilla verd-i-negra hi ha màxima confiança a forçar el desempat. A la Penya, a més, estan convençuts que l’arbitratge no serà tan favorable als italians com en el primer partit, en què els badalonins es van considerar perjudicats per un criteri que els anava enfonsant.

Avui es tanquen els segons partits de les sèries entre el Gran Canària-Metropolitans i el Buducnost-Mònaco. Canaris i montenegrins poden sentenciar a casa tot i tenir inicialment en contra el factor pista. Ahir el Lokomotiv Kuban va forçar el desempat contra l’Unics (86-74), que serà dimecres vinent a Kazan.

Dimecres que ve

En el cas que la Penya aconsegueixi empatar la sèrie, el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria seria dimecres de la setmana que ve a la pista del Virtus (20.45 h). El dubte és saber si la Penya podrà trobar alguna combinació per arribar-hi o haurà de tornar a recórrer a un vol xàrter com en el primer partit. Bolonya continua confinada i és zona vermella.

LA PRÈVIA

Hem d’estar al mateix nivell d’intensitat i joc del primer partit; a més, Tomic ja està recuperat i Ribas jugarà millor
Carles Duran
És important que arribem a una cita com aquesta amb més de la meitat de l’equip fet a casa, és un repte afegit per a la nostra gent
Xabi López-Arostegui
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)