ACB

La Penya no està intensa a Burgos i li passen per sobre (86-78)

Els verd-i-negres han fet un bon primer quart (16-25) però s’ha enfonsat amb un parcial 26-3 (40-28)

La Penya, amb la baixa de Dawson després de notar molèsties a l’escalfament, ha perdut a la pista del Burgos (86-78) i veu com se li allunya la sisena posició. Però el més preocupant és que l’Unicaja i el Baxi Manresa, els seus immediats perseguidors, no van fallar ahir i pressionen els verd-i-negres que tindran un calendari dur perquè han d’anar a la pista del Madrid diumenge, a Vitòria, a Màlaga i a Bilbao jugant-se la permanència i rebre el Tenerife, el Manresa i el MoraBanc.

La Penya ha sortit concentrada amb un Dimitrijevic en ratxa (7 punts) tot i que el cubà Rivero (10 punts) ha aguantat els locals. Els de Carles Duran dominaven a plaer (16-25) però el Burgos ha augmentat el seu nivell físic i la Penya no l’ha igualat. Els verd-i-negres han quedat clavats, amb problemes en atac i perdent fins a 7 pilotes en aquest període. El parcial ha començat a créixer sense fre fins a un increïble 26-3 per posar-se 12 punts a sota (40-28). Al descans 44-35 amb 20 punts de Rivero en 15 minuts de joc.

Al tercer quart la Penya ha semblat sortir més concentrada i més encertada (44-41) però ha estat un miratge perquè de nou la passivitat ha estat alarmant amb un Joventut que no ha fet cap falta en els vuit primers minuts (60-48). Des d’allà fins al final ha estat un voler i no poder perquè el Burgos ha estat superior i la sensació que ha deixat la Penya és d’impotència.