Lliga femenina 2

El GEiEG “baixa” de categoria

Bàsquet. L’equip passarà a jugar a una nova lliga de la FEB per sota de la LF-2

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha aprovat canvis rellevants en la Lliga Femenina 2, que passarà a tenir només 16 equips. A més, ha creat una nova categoria, una lliga femenina 2 de categoria no professional, en què s’integrarà el GEiEG Uni i que estarà per sobre de la copa Catalunya.

En aquesta nova categoria (dos grups de 14) també hi seran el Viladecans, el Joventut, la UE Mataró i l’Alameda, com a representants catalans. Els equips que van jugar la fase d’ascens, el Barça CBS, el Lima Horta, el Boet Mataró, el Sant Adrià i el Segle XXI, competiran en la nova LF-2 professional, que inclourà un total de 16 equips, entre els quals també hi haurà els dos que han baixat de la Lliga Femenina, el Quesos El Pastor Zamarat i l’Al-Qázeres.

Si dels 16 clubs que tenen plaça per mèrits esportius n’hi ha algun que hi renuncia, llavors s’oferirà a algun equip que hagi jugat a la Lliga Femenina 2 d’enguany.

Ara falta determinar quins equips poden pujar de la copa Catalunya a la nova lliga creada per la FEB i els criteris exactes d’ascens de la temporada que ve. El GEiEG Uni ja va anunciar fa uns dies que el seu entrenador d’aquests últims anys, Joan Pau Torralba, no continuarà al primer equip la temporada 2021/22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)