NBA

Els Jazz estableixen el seu rècord d’anotació a Sacramento (105-154)

El millor equip de la NBA acredita 24/41 triples

Els Jazz s’han refet de la doble derrota amb els TWolves amb el triomf per 105-154 contra els Kings, en el que suposa el rècord d’anotació de la franquícia amb un punt més que la temporada 1977/78 quan els Jazz eren a Nova Orleans. Encara amb l’escorta Donovan Mitchell i el base Mike Conley de baixa, l’aler croat Bojan Bogdanovic amb 24 punts, el pivot francès Rudy Gobert amb 12 punts i 10 rebots, el base Jordan Clarkson amb 23 i Georges Niang amb 19 i cinc triples han liderat l’atac de l’equip d’Arizona, que acabava amb 24/41 triples i es manté com el millor de la NBA amb 45-17. El 17-46 al segon quart marcava el partit, que els Jazz guanyaven per 49 al descans.