NBA

Hi haurà un Lakers-Warriors en el ’play-in’

Els californians no eviten haver de jugar la fase prèvia; si perden tindran una nova oportunitat

Els Lakers de Marc Gasol han guanyat els Pelicans (98-110) però no ha estat suficient per evitar haver de disputar el ’play-in’. Aquest és un partit previ per entrar al play-off que jugaran contra els Warriors de Stephen Curry que han superat els Grizzlies (113-101) amb 44 punts i 9/23 triples de l’estrella dels Warriors. L’equip que perdi tindrà una nova oportunitat contra el guanyador dels Grizzlies-Spurs. Marc Gasol ha jugat 27 minuts on ha fet 3 punts, ha atrapat 7 rebots i ha repartit 4 assistències. LeBron James ha acabat amb 25 punts.

D’altra banda, els TWolves de Ricky Rubio ja estan de vacances després de superar els Mavs de Doncic (136-121) amb 2 punts, 3 rebots i 7 assistències del base d’El Masnou en 20 minuts de joc. El millor ha estat Anthony Edwards (30) i Towns (23+9). Doncic avui ha descansat i només ha jugat 20 minuts on ha fet 18 punts, 6 rebots i 6 assistències. Els duels confirmats de play-off són els següent: Lakers-Warriors, Grizzlies-Spurs, Nuggets-Blazers, Bucks-Heat i Knicks-Hawks mentre Nets, Sixers, Suns i Jazz esperen rival que surten de la fase prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)