Més bàsquet

El Barça i l’Almeda, campions de Catalunya júnior

Han derrotat la Penya (64-77) i el CBS Barça (60-63) en les finals disputades a Balaguer i Mataró

El Barça, en la categoria masculina, i l’Almeda, en la femenina, han alçat avui els títols de campions de Catalunya júnior de bàsquet en les finals disputades a Balaguer i Mataró respectivament.

El Barça s’ha acabat imposant al Joventut per 64-77. El matx ha estat molt igualat fins al descans (32-36 per als blaugrana), però l’equilibri s’ha trencat en un tercer quart on els blaugrana han superat els 20 punts d’avantatge. La Penya ha remuntat en el tram final, però no ha pogut evitar el triomf blaugrana.

En el partit pel tercer el Manresa ha superat el Torrons Vicens l’Hospitalet (69-79) i s’campionat classificat per al campionat d’Espanya, que es jugarà a Granada del 24 al 30 de juny.

En la final femenina, jugada a Mataró, l’Almeda ha evitat el doblet blaugrana derrotant en la final el Barça CBS (60-63). En el partit pel tercer lloc l’equip amfitrió, el Femení Maresme UE Mataró, s’ha imposat a l’Snatt’s Sant Adrià (49-65) i també jugarà el campionat d’Espanya, que es farà del 24 al 30 de juny a Huelva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)