Eurolliga

Concentrats a Colònia

Bàsquet. Eurolliga. El Barça marxa avui cap a la seu de la final a quatre, on ha d’arribar tres dies abans per protocol; els blaugrana no eren a la cita des del 2014, ja fa 7 temporades

El somni de tornar a enlairar una Eurolliga s’ha fet esperar massa i, després de set temporades sense presència del Barça en una final a quatre, els de Jasikevicius aterren avui a Colònia. Els equips hi arribaran tres dies abans de les semifinals per protocol amb l’Efes i CSKA des de fa dies centrats només en l’Eurolliga mentre el Milà i el Barça han jugat les lligues estatals.

Ahir es va fer la roda de premsa virtual prèvia a la cita de Colònia, en què Jasikevicius va parlar obertament junt amb els tres capitans (Oriola, Hanga i Mirotic) sobre la competició. Jasikevicius va subratllar que l’equip hi arriba en un bon moment: “Els últims deu dies hem pogut descansar i entrenar de valent, hem jugat dos partits bastant bons contra el Baskonia i contra el Tenerife.” Jasikevicius també hi va afegir que el Barça d’avui és millor que el de fa un mes: “Crec que l’equip ara és més fort perquè va saber patir contra el Zenit i ha crescut.”

El màxim responsable blaugrana va fer una anàlisi del seu rival en semifinals: “El Milà té l’entrenador més experimentat de la final a quatre i també té molts jugadors que han estat en aquestes situacions, però nosaltres també en tenim.” Pel que fa al que més el preocupen dels italians, Jasikevicius ho té clar: “És un equip que ha estat tota la temporada entre els cinc millors, amb dos grans bases que agafen protagonisme, amb perímetre anotador i en el joc interior amb els rols molt definits i és un club que té les bases per estar entre els millors els pròxims anys.” Finalment va deixar clar que no estan fent res d’especial de cara a la cita de Colònia: “Sempre parlem de l’aspecte mental i tàctic durant el curs, tot és important, la suma dels detalls és determinant.” Mirotic va deixar clar que, tot i que no està en el seu millor moment, no fallarà: “Estic preparat per al repte i estaré a un bon nivell.”

LA PRÈVIA

Hem pogut descansar i entrenar els deu últimes dies i arribem amb molta confiança i preparats
Saras Jasikevicius
Hem treballat de valent per arribar a la final a quatre, ens ho mereixem i estem preparats per al repte i concentrats
Adam Hanga
Serà la meva quarta final a quatre i tinc més experiència i estic preparat, ja tinc trenta anys
Nicola Mirotic
És la setmana més esperada des que vaig arribar al club, ser el capità del Barça ho és tot i vull aixecar el títol
Pierre Oriola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)